Babagan awake dhewe

KENAPA PILIH KAMI?

KEUNTUNGAN MITRA

KEMITRAAN

STABILITAS & LIYANE

SOLUSI PACKAGING

Ing Futur, kita ora looking for liyane lan liyane pelanggan, nanging kemitraan kanggo dekade sabanjuré;
Ing Futur, kita ora nggoleki bisnis siji-sijine, nanging kerjasama sing luwih akeh lan luwih jero.

Umume produk kita dirancang lan diprodhuksi ing pabrik kita dhewe miturut kualitas ISO lan sistem manajemen lingkungan.Sauntara kuwi, tim rantai pasokan sing kuwat nindakake kanthi akurat kanggo njamin stabilitas kualitas saben dina.

Kita ora mung nawakake produk, nanging uga solusi kemasan lengkap kanggo para pelanggan.

Babagan FUTUR

www.futurbrands.com

FUTUR minangka inovator lan produsen solusi kemasan panganan lestari sing digawe saka bahan sing bisa didaur ulang dadi kompos, kanthi macem-macem produk saka peralatan makan nganti wadhah sing digawa menyang kabeh layanan panganan lan aplikasi ritel.

FUTUR minangka perusahaan vision-drive, fokus ing ngembangake kemasan sustainable kanggo industri panganan kanggo nggawe ekonomi bunder lan nggawe urip ijo ing pungkasan.

Kanthi produk sing berkualitas, nilai tanggung jawab lan profesional, kita bisa dadi mitra sing bisa dipercaya lan jangka panjang.

KITA KERJA DENGAN SAPA?

IMPORTER & DISTRIBUTOR

Kanthi nggunakake kawruh industri, solusi inovatif lan kawruh marketing, kita bisa mbantu sampeyan entuk pangsa pasar lan ngembangake bisnis sampeyan.Efisiensi produksi lan rantai pasokan njamin sampeyan mesthi duwe solusi sing paling efektif.Yen sampeyan partner karo Futur, sampeyan entuk keuntungan sing digandhengake karo perusahaan sing sinonim karo kelestarian, kualitas lan layanan pelanggan sing luar biasa.

SUPERMARKET

Pemanggang kopi sing misuwur ing industri milih Futur minangka pemasok cangkir pilihan.We njupuk musuhan metu saka syarat cangkir kertas lan ngatur kabeh proses saka desain lan produksi kabeh cara liwat kanggo manajemen persediaan lan distribusi.Sampeyan bisa yakin kanthi jaminan yen sampeyan ora bakal kehabisan stok.

TOKO RANTAI GEDE

Kanthi nggunakake kawruh industri, solusi inovatif lan kawruh marketing, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang kemasan sing tepat utawa nggawe kemasan ing syarat tartamtu kanthi rega terjangkau.Efisiensi produksi lan rantai pasokan njamin sampeyan bakal nampa produk kanthi jumlah sing dibutuhake lan ing wektu.Yen sampeyan partner karo Futur, sampeyan entuk keuntungan sing digandhengake karo perusahaan sing sinonim karo kelestarian, kualitas lan layanan pelanggan sing luar biasa.