Ijo

MATERI & MANFAAT

bagasse food packaging

SUPERMARKET

.Kita nggunakake bahan kanthi sumber sing bisa dianyari kanthi cepet kanggo produk kemasan sing bisa didaur ulang utawa digawe kompos komersial.
.Kanthi nganalisa lan mangerteni dampak lingkungan ing saben tahapan ing siklus urip produk kita, kita bisa ngasilake solusi kemasan layanan panganan sing paling lestari kanggo para pelanggan, sing duwe komitmen kanggo ngreksa lan nglindhungi lingkungan kanggo generasi saiki lan mbesuk karo kita. .

Kita duwe komitmen kanggo ngembangake lan nggawe kemasan sing lestari kanggo urip ijo.

CPLA cutlery

CPLA Cutlery

.Catlery CPLA kita dirancang ing wangun dibedakake, nggunakake kurang materi sing nggawe marketing & competitive sense.Digawe saka tanduran dianyari, ora lenga.
.BPI & Din Certico certified compostable ing komersial utawa industri composting fasilitas.
.Loro-lorone ukuran lengkap & med-bobot kisaran cutlery CPLA kasedhiya, kanggo ketemu aplikasi beda lan dikarepake customer.
.Ireng & putih colored cutlery ing Simpenan, werna selaras lan paket uga kasedhiya.

square paper bowl

Paper Cup & Bowl

.Digawe saka tanduran sing bisa dianyari, dudu lenga.BPI & Din Certico bersertifikat kompos ing fasilitas kompos komersial utawa industri.
.Kisaran cangkir kertas kita kalebu ukuran lengkap saka 4oz nganti 24oz, tembok siji lan tembok dobel rong pilihan sing kasedhiya.Cocog karo tutup CPLA sing bisa kompos.
.Mangkok sup kertas kita kalebu ukuran lengkap saka 6oz nganti 32oz, cocog karo tutup CPLA utawa tutup kertas kompos.
.Mangkok kertas lebar kita kalebu ukuran lengkap saka 8oz nganti 40oz, cocog karo tutup CPLA kompos, tutup kertas lan tutup PET sing bisa didaur ulang.
.Cetak lan paket sing disesuaikan uga kasedhiya.

paper food container

Wadah Panganan Kertas

.Digawe saka tanduran sing bisa dianyari, dudu lenga.BPI & Din Certico bersertifikat kompos ing fasilitas kompos komersial utawa industri.
.Kisaran kemasan kertas sing kudu ditindakake kalebu macem-macem wujud saka bunder nganti kothak, lan macem-macem ukuran saka cilik nganti gedhe, kanggo nyukupi panjaluk macem-macem pelanggan.
.Cetak lan paket sing disesuaikan uga kasedhiya.

page-green-img (1)

Kemasan sing bisa digunakake maneh & kompos

.Kisaran iki dikembangaké ing goal kanggo nyilikake impact packaging kanggo lingkungan, sing digawe saka bahan dianyari, sing bisa digunakake maneh lan compostable.
.Range kemasan sing bisa digunakake maneh & kompos nawakake solusi kemasan panganan sing lengkap, kalebu macem-macem ukuran wadah, mangkok lan cangkir.