Kabar

  • SQUARE PAPER BOWL RANGE

    SQUARE PAPER BOWL RANGE

    JARINGAN MANGKUK KERTAS KOTAK COCOK KANGGO LAYANAN KONTER PANGAN DADI & PANGAN PANAS (TAHAN LEMAK) WUJUD UNIK KARO KINERJA HEBAT (20oz / ...
    Waca liyane
  • Cold Paper Cups With Lids

    Cangkir Kertas Kadhemen Kanthi Tutup

    Cangkir Kertas Kadhemen Kanthi Tutup Cangkir Kertas Dingin Omben-omben dingin utamane populer banget nalika musim panas, mula, kita uga bisa menehi cangkir kertas ukuran standar kanggo omben-omben sing adhem.Sampeyan bisa nggawe desain INDIVIDU dhewe kanggo nyukupi kabutuhan ...
    Waca liyane
  • The Impact Of The Epidemic On Various Packaging Industries

    Dampak Epidemik Ing Macem-macem Industri Kemasan

    Dampak Epidemik Ing Macem-macem Industri Kemasan Minangka sarana ngirim barang menyang konsumen ing saindenging jagad, kemasan terus adaptasi karo tekanan lan pangarepan sing ditindakake.Umume kasus, sadurunge lan sawise pandemi, ...
    Waca liyane
  • Environmental Protection, Starting From The Packaging !

    Perlindhungan Lingkungan, Mulai Saka Kemasan!

    Perlindhungan Lingkungan, Mulai Saka Kemasan!Kemasan: kesan pertama produk, langkah pertama kanggo perlindungan lingkungan. Produksi sing gedhe banget duwe ...
    Waca liyane
  • Heavy Inventory! Major Industry Events In March

    Persediaan abot!Acara Industri Utama ing Maret

    Persediaan abot!Acara Industri Utama Ing wulan Maret, Starbucks ngrancang mbukak 55.000 toko ing taun 2030. Starbucks bakal mbukak 55.000 toko ing luwih saka 100 pasar ing taun 2030. Saiki, Starbucks duwe 34.000 toko ing saindenging jagad.Kajaba iku, Starbucks wis luwih ...
    Waca liyane
  • Sustainable Catering, Where Is The Way?

    Katering Sustainable, Where Is The Way?

    Katering Sustainable, Where Is The Way ? Tren konsep sustainable ing industri katering global wis wiwit muncul, lan tren masa depan bisa diarepake.Apa kritéria evaluasi kanggo restoran sustainable?...
    Waca liyane
  • It’s Time To Revisit The Communication Function Of Packaging

    Iki Wektu Kanggo Nliti maneh Fungsi Komunikasi Kemasan

    Iku wektu kanggo nliti maneh fungsi komunikasi kemasan Apa sisih merek utawa konsumen, kabeh padha setuju karo ukara iki: fungsi utama packaging iku komunikasi.Nanging, fokus saka loro parti ...
    Waca liyane
  • Learn Sustainable Packaging From Well-Known Brands

    Sinau Kemasan Sustainable Saka Merk-merk Terkenal

    Sinau Kemasan Sustainable Saka Merek sing Dikenal Didorong dening pembangunan sing lestari, akeh jeneng kluwarga ing barang konsumen sing mikir maneh kemasan lan menehi conto kanggo kabeh lapisan masyarakat.Tetra Pak Bahan Terbarukan + Respon...
    Waca liyane
  • How important is it to install a window on the packaging?

    Sepira pentinge nginstal jendhela ing kemasan?

    Sepira pentinge nginstal jendhela ing kemasan?Ing riset konsumen, nalika kita takon konsumen kanggo ngevaluasi paket pangan, padha kerep krungu ukara iki, "luwih becik ...
    Waca liyane
  • Historic Day In The Campaign To Beat Plastic Pollution: Nations Commit To Develop A Legally Binding Agreement

    Dina Bersejarah Ing Kampanye Ngalahake Polusi Plastik: Bangsa-Bangsa Berkomitmen Nggawe Persetujuan sing Sah

    Dina Bersejarah Ing Kampanye Ngalahake Polusi Plastik: Bangsa-Bangsa Berkomitmen Ngembangake Persetujuan sing Sah Sah Nairobi, 02 Maret 2022 - Kepala Negara, Menteri Lingkungan lan wakil liyane saka 175 negara mungkasi ...
    Waca liyane
  • Total Ban In All Plastic Food Packaging From February 13, 2022 Onwards

    Total Larangan ing Kabeh Kemasan Pangan Plastik Saka 13 Februari 2022 Terus

    Total Larangan ing Kabeh Kemasan Pangan Plastik Wiwit 13 Februari 2022 Saka 3 Februari, larangan kemasan panganan plastik bakal ditrapake kanggo kabeh bisnis ing Chili.Supados...
    Waca liyane
  • Bagasse Square Bowls With Lids

    Bagasse Square Bowls Kanthi Tutup

    Bagasse Square Bowls Kanthi Lids Bagasse Container minangka wadhah pangan biodegradable, sing dikenal minangka kothak bagasse.iku digawe saka pulp tebu, ora plastik & lapisan lilin, kang sustainable & iso dianyari reso...
    Waca liyane