//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable31.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable1.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable2.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable-home4.jpg
square paper bowl

Welcome kanggofutur

Sampeyan bakal ngadhepi perusahaan lan tim sing paling dipercaya.

Kanthi nggunakake kawruh industri, solusi inovatif lan kawruh marketing, kita bisa mbantu sampeyan entuk pangsa pasar lan ngembangake bisnis sampeyan.Efisiensi produksi lan rantai pasokan njamin sampeyan mesthi duwe solusi sing paling efektif.

sinau liyane

fitur kita

Teknologi Futur- pemasar & produsen kemasan panganan sing lestari ing China.Misi kita yaiku nggawe solusi kemasan sing lestari & kompos sing entuk manfaat kanggo planet lan pelanggan.

  • We use renewable resources as materials alike PLA made from plant-corn, bagasse, paperboard..etc.

    BAHAN ANYAR

    Kita nggunakake sumber daya dianyari minangka bahan padha PLA digawe saka tanduran-jagung, bagasse, paperboard..etc.
  • To make a new product, it requires new technology new processes to make it happen. We are doing hard and trying to do better every day.

    TEKNOLOGI ANYAR

    Kanggo nggawe produk anyar, mbutuhake teknologi anyar proses anyar kanggo nggawe.Kita nindakake hard lan nyoba kanggo nindakake luwih apik saben dina.
  • It's changing to new & sustainable packaging all over the world. Through our people and new technology, we are making new packaging products meeting the customer's new applications every day.

    SOLUSI ANYAR

    Iki ganti dadi kemasan anyar & lestari ing saindenging jagad.Liwat wong lan teknologi anyar, kita nggawe produk kemasan anyar sing cocog karo aplikasi anyar pelanggan saben dina.

Produk Kita

Kemasan kompos FUTUR bakal ana ing TPA, bakal rusak luwih cepet tinimbang cangkir kayu amarga adhedhasar tanduran lan ora bakal ninggalake plastik sing mbebayani.

  • KOPI TO GO

  • SUP TO GO

  • Panganan Kanggo Go

  • CUTLERY

Warta paling anyar

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

  • Partner-2
  • Partner-1
  • Partner-3
  • Partner-5
  • Partner-7
  • Partner-4