Kabar

Sinau Kemasan Sustainable Saka Merk-merk Terkenal

paper-MAP-packaging

Didorong dening pembangunan sustainable, akeh jeneng kluwarga ing barang konsumen mikir maneh kemasan lan menehi conto kanggo kabeh lapisan masyarakat.

Tetra Pak

Bahan sing bisa dianyari + Bahan Baku Tanggung Jawab

"Ora ketompo carane kemasan minuman sing inovatif, ora bisa 100% bebas saka katergantungan bahan basis fosil."- Apa pancen bener?

Tetra Pak ngluncurake kemasan pertama ing donya sing digawe saka bahan sing bisa dianyari ing taun 2014. Plastik biomas saka gula tebu lan karton saka alas sing dikelola kanthi lestari ndadekake kemasan kasebut 100% bisa dianyari lan lestari ing wektu sing padha.

Unilever

Pangurangan plastik +Recycling

Ing industri es krim, apa bungkus plastik ora bisa diganti?

Ing taun 2019, Solero, merek es krim sing diduweni Unilever, nggawe upaya sing migunani.Dheweke ngilangi panggunaan bungkus plastik lan ngisi popsikel langsung menyang karton sing dilapisi PE kanthi partisi.Karton kasebut minangka kemasan lan wadah panyimpenan.

Dibandhingake karo kemasan tradisional asli, panggunaan plastik kemasan Solero iki wis suda 35%, lan karton sing dilapisi PE uga bisa ditampa kanthi akeh dening sistem daur ulang lokal.

Coca Cola

Apa komitmen kelestarian merek luwih penting tinimbang jeneng merek?

Ing industri panganan lan omben-omben, daur ulang plastik bisa diratakake lan digunakake maneh, apa iki bisa ditindakake?

Ing Februari 2019, kemasan produk Coca-Cola Swedia dumadakan diganti.Jeneng merek produk gedhe asli ing label produk digabungake dadi slogan: "Mangga kula daur ulang maneh."Botol minuman iki digawe saka plastik daur ulang.Merek kasebut uga nyengkuyung para konsumen supaya daur ulang botol minuman maneh kanggo nggawe botol minuman anyar.

Wektu iki, basa pangembangan lestari dadi siji-sijine basa merek.

Ing Swedia, tingkat daur ulang botol PET kira-kira 85%.Sawise botol minuman daur ulang iki diratakake, digawe dadi botol minuman kanggo Coca-Cola, Sprite lan Fanta kanggo ngladeni konsumen tanpa nggunakake plastik "anyar". dadi sampah.

Nestle

Ora mung ngembangake produk, nanging uga melu daur ulang

Yen kaleng susu bubuk kosong sawise digunakake ora mlebu proses daur ulang resmi, bakal boros, lan luwih parah, bakal dadi alat kanggo pedagang ilegal kanggo nggawe barang palsu.Iki ora mung masalah lingkungan, nanging uga bebaya safety.Apa sing kudu kita lakoni?

Nestle ngluncurake "mesin daur ulang susu bubuk cerdas" sing dikembangake dhewe ing toko ibu lan bayi ing Beijing ing wulan Agustus 2019, sing nggawe kaleng susu bubuk kosong dadi potongan wesi ing ngarepe konsumen.Kanthi inovasi ngluwihi produk kasebut, Nestlé nyedhaki target ambisi 2025 - kanggo entuk 100% bahan kemasan sing bisa didaur ulang utawa bisa digunakake maneh.

MAP-paper-tray

FRESH 21™ minangka inovator MAP & SKIN sing lestarisolusi packingdigawe saka kertas karton - bahan sing bisa didaur ulang & dianyari.Kemasan FRESH 21™ngomongake kepinginan konsumen kanggo kelestarian lan kurang plastik nalika nyedhiyakake umur beting sing luwih dawa kanggo daging seger, panganan siap, pametumu seger lan sayuran.Kemasan kardus FRESH 21™ MAP & SKIN dirancang kanggo efisiensi produksi sing ditemokake nganggo plastik - kanthi nggunakake denester otomatis lan kecepatan produksi sing cocog.

Kanthi nggunakake kemasan FRESH 21™, kita bebarengan nggawe prabédan ing planet lan ngisinake ekonomi bunder.

FRESH 21™ by Teknologi FUTUR.

Nalika merek nggawe langkah gedhe menyang tujuan pembangunan sing lestari, pitakonan sing kudu dipikirake para praktisi kemasan wis owah saka "apa arep tindakake" dadi "carane tumindak sanalika bisa".Lan pendidikan konsumen minangka bagean sing penting banget.


Wektu kirim: Mar-18-2022