Kabar

MAP-paper-tray

Iki wektu kanggo nliti maneh fungsi komunikasi kemasan

Apa sisih merek utawa konsumen, kabeh setuju karo ukara iki:fungsi utama packaging punika komunikasi.

 

Nanging, fokus saka loro pihak bisa uga ora padha: informasi rutin sing merek remet menyang label amarga syarat regulasi bisa dadi trade-off penting ing kaputusan tuku konsumen.

 

Apa rincian sing mengaruhi keputusan tuku konsumen?

 

Bahan lan Fakta Nutrisi

"Iku bakal katon ing gesang beting, úa, Tabel energi."

 

"Titik jual sing ditulis ing paket kasebut efektif banget kanggo aku, kayata nambah bakteri XX, aku bakal tuku; gula nol lan kalori nol, aku bakal tuku."

 

Ing survey kasebut, kita nemokake manawa konsumen enom generasi anyar prihatin banget babagan dhaptar bahan lan dhaptar energi.Dheweke katon luwih antusias babagan mbandhingake dhaptar bahan lan label nutrisi tinimbang mbandhingake label rega.

 

Asring tembung kunci - "asam lemak trans nul", "gula nol", "kalori nul", "nyuda uyah" bisa nggawe kode QR pambayaran.

 

Tegese, "titik sade" kasebut kudu diselehake ing posisi paket sing paling jelas kanggo narik kawigaten lan ngrangsang tuku.

 

asale

"Asal kasebut penting, lan kapasitas bobote kudu jelas."

 

"Aku bisa uga ora peduli banget babagan papan asale, nanging aku mesthi bakal ndeleng produk beku sawise wabah kasebut."

 

"Identifikasi asal-usul kasebut luwih penting. Luwih becik ndeleng sapi Australia utawa sapi Amerika kanthi cepet."

 

Apa sing diimpor utawa lokal, pentinge asal-usule gumantung apa sing dadi titik jual sing penting utawa ora.Sing luwih menarik, bisa uga owah amarga muncule konsep anyar, hotspot internasional lan malah owah-owahan ing kahanan saiki.

 

Kanggo informasi kasebut, cara komunikasi uga kudu inovatif. Kepiye lan kapan komunikasi kanthi efektif ana ing tangan merek.

 

Tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa

 

"Aku pancene ora seneng yen tanggal kadaluwarsa lan negara asal ditulis sethithik banget ing kemasan produk."

 

"Aku seneng kemasan sing sampeyan bisa ndeleng tanggal kadaluwarsa kanthi sekilas, aja ndhelikake lan golek."

 

"Yen sawetara informasi produk mung ditulis ing kothak njaba, sawise dilebokake ing kulkas, umur rak lan informasi penting liyane ora bakal katon suwe."

 

Sisih merek biasane mutusake ing ngendi rong informasi kasebut bakal "diselehake" adhedhasar atribut produk lan proses produksi kemasan, kanthi efisiensi produksi minangka prioritas.Nanging pentinge informasi iki bisa uga disepelekake.

 

Priksa tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa produk biasane minangka langkah pungkasan kanggo tuku konsumen.Ngidini konsumen kanthi cepet ngrampungake karya inspeksi kanthi cepet bisa nggampangake transaksi.Bisnis logis iki asring macet ing titik iki, lan ana akeh konsumen sing nyerah tuku amarga informasi kasebut banget "didhelikake" lan "ora kasedhiya", lan malah duwe "dendam" marang merek lan produk.

 

Iku wektu kanggo revisit fungsi komunikasi sakapambungkus

 

Nalika sisih merek ngganti bahan kemasan plastik nganggo kemasan kertas, dadi alasan penting yen "kemasan kertas luwih kondusif kanggo komunikasi".Kemasan kertasbisa mbantu merek liwat tata letak komunikasi sing luwih gedhe lan proses pencetakan sing luwih maneka warna.Fang bakal komunikasi luwih apik lan nyorot rasa regane.

 


Wektu kirim: Mar-25-2022