Mangkuk Kertas Persegi / Persegi Panjang

Mangkuk Kertas Persegi / Persegi Panjang

Kita sawetara Wider kothak kertas Bowl sawetara sampurna kanggo vendor pangan amarga padha cocok kanggo panas lan kadhemen foods.These Bowls sing compostable, recyclable lan biodegradable, nggawe padha becik kanggo merek sadar lingkungan looking kanggo nurunake jejak karbon.Tutup didol kanthi kapisah.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

FUTURmangkok kertas persegis digawe karo kertas sumberé saka perkebunan ngatur lan ditutupi karo bioplastic Ingeo, ora plastik.kitamangkok kertass wis certified komersial compostable.Kasedhiya ing macem-macem ukuran kanthi macem-macem pilihan tutup anti bocor.

Kasedhiya ing macem-macem ukuran standar industri, mangkok kertas kothak bisa dicithak khusus kanggo promosi merek sampeyan.Simpenan lan opsi tutup khusus kasedhiya kanggo kabeh ukuran.

Mangkuk kertas persegi iki wis didesain ulang kanthi konstruksi tembok mangkuk sing kokoh kanggo nambah kekuwatan supaya panganan tetep panas lan tangane nyaman.

SQUARE PAPER BOWL
PAPER BOWL

Paramèter

paper bowl

Mangkok Kertas Persegi Panjang

RPB16 16oz(500ml) Mangkuk Kertas Persegi Panjang 172*117*42mm 400 pcs
RPB24 24oz(750ml) Mangkuk Kertas Persegi Panjang 172 * 117 * 57 mm 400 pcs
RPB32 32oz (1000ml) Mangkuk Kertas Persegi Panjang 172*117*78mm 400 pcs
paper bowl

Mangkok Kertas Persegi

SPB 20 20oz(600ml) Mangkuk Kertas Persegi 170*170*48mm 400 pcs
SPB 30 30oz(900ml) Mangkuk Kertas Persegi 170*170*60mm 400 pcs
SPB40 40oz (1200ml) kothak Kertas Bowl 120 * 120 * 67 mm 400 pcs

Atribut Utama

· Dirancang ing wangun kothak kanggo mbedakake saka saingan
· Werno-werno kanggo kabeh kesempatan saka sarapan lan nedha awan kanggo dhaharan sore lan pangiriman.
.Range bahan lan alangan sing cocog karo kabeh kabutuhan sampeyan.
.Macem-macem ukuran lan gaya kanggo nggedhekake visibilitas konten yen dibutuhake lan nyedhiyakake tutup sing aman kanggo panganan nalika lelungan lan pangiriman.
.Rentang pilihan pembuangan saka daur ulang nganti kompos.
.Opsi desain khusus kanggo nggedhekake pengaruh merek.
.Cocog karo macem-macem opsi tutup kanggo macem-macem kabutuhan
.Karton digawe saka alas utawa pring tanpa wit sing dikelola kanthi lestari
.Food grade cecek
.Dicetak nganggo tinta berbasis banyu

Pilihan Material

· Kertas Kraft.
· Karton Putih
· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable
· PE liner-Recyclable
· PP liner-Microwaveable

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita