Wadah Panganan Kanthi Jendela PLA

Wadah Panganan Kanthi Jendela PLA

Wadah panganan iki tahan bocor lan lenga, uga bisa ditumpuk, lan gampang digunakake.Padha cocok kanggo panganan panas, kadhemen, teles, utawa garing.Sing paling penting, wadhah iki bakal njaga panganan seger kanggo para pelanggan.Dicithak ing kothak kasebut minangka olahpesen supaya pelanggan ngerti manawa kompos bisa dibuwang.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

KONTAINER KERTAS KARO JENDELA

Pilihan pangan kanggo pindhah wis ditambahi saka salad prasaja ing pindhah menyang solusi jajanan Komplek karo protein dhuwur-mburi lan opsi vegan kanggo nanggepi panjaluk konsumen ganti.Rentang panganan kita wis terus maju, nawakake visibilitas konten maksimal liwat jendela pinggir lan akeh alternatif kanthi bentuk lan ukuran kanggo kabutuhan apa wae.

food paper container
paper window container

paramèter

SWC01 # 1 Wadah Kertas Cilik w/ Jendela PLA (139*115)*(113*90)*64mm 400 pcs
MWC08 # 8 Wadah Kertas Sedheng w/ Jendela PLA (178*145)*(152*120)*64mm 400 pcs
LWC03 #3 Wadah Kertas Gedhe w/ Jendela PLA (220*163)*(195*146)*65mm 400 pcs

 

Atribut Utama

· Digawe ing paperboard tugas abot, kuwat lan kinerja luwih apik.
· Desain interlock sing cerdas kanggo ngamanake pangiriman panganan kanthi aman.
· Ditampilake kanthi jendela PLA sing cetha kristal, makili panganan kanthi sampurna.
· Karton digawe saka alas utawa pring tanpa wit sing dikelola kanthi lestari.
· Food grade cocog.
.100% jangkoan bisa dicithak.

Pilihan Material

· Kertas Kraft
· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable
· PE liner-Recyclable

Pilihan Window

· Jendela PLA
· Jendela PE

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk