Cutlery Kayu

Cutlery Kayu

Rangkaian peralatan makan kayu sing anyar yaiku modern, pedesaan, apik gayane lan kuat - sampurna kanggo panganan panas lan adhem.Pisau iki ramah lingkungan saengga apik kanggo bisnis sing pengin nyuda jejak karbon.

Cutlery kayu iki digawe saka Birchwood.Iki minangka sumber daya sing bisa dianyari lan lestari sing akeh banget ing pasokan global.Bahan mentahan iki digunakake kanggo cutlery kayu amarga nyedhiyakake kuwat lan awet, uga nduweni finish sing ramping lan alus kanggo pelanggan.Birchwood dikenal kanthi pinggiran sing rada jagged, saengga pancen aman kanggo dipangan.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

GEDUNG KAYU

Cutlery kayu birch sing digawe apik minangka pilihan cutlery sing apik banget, terjangkau, ramah lingkungan kanggo piknik, kantor utawa pesta nedha bengi, acara khusus, pesta, utawa kafe utawa restoran sampeyan!

Cutlery kayu kita bakal biodegrade lan ora ngrusak utawa ngrusak lingkungan.

Alternatif sing apik kanggo piring plastik sing bisa digunakake.Tegese sing wis migunani kanggo masyarakat, satwa, lan lingkungan.

CUTLERY
CUTLERY

paramèter

WK160 Pisau Kayu 160 mm 1000(10*100pcs)
WF160 Garpu Kayu 160 mm 1000(10*100pcs)
WS160 Sendok Kayu 160 mm 1000(10*100pcs)
WPK160 Spork Kayu 160 mm 1000(10*100pcs)
WPK105 Sendok Kayu Cilik 105 mm 2000 pcs
WS105 Kayu Spork Cilik 105 mm 2000 pcs

 

Atribut Utama

· Digawe saka kayu birch, sumber daya sing bisa dianyari
· 100% kompos
· Custom embossing kasedhiya
· Pilihan akeh lan dibungkus (bungkus bisa dicithak utawa ora dicithak)
· Food grade cocog

Pilihan Material

· kayu

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita