Sedheng Bobot CPLA Cutlery

Sedheng Bobot CPLA Cutlery


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

Sedheng Bobot CPLA Cutlery

Cutlery digawe saka100%materi CPLA kompos, lan ergonomis, nggawa pengalaman luwih nyaman kanggo pangguna.Piso, garpu lan sendok bisa disesuaikan kanthi warna sing beda-beda supaya produk luwih cocog kanggo posisi perusahaan, lan nambah pangenalan produk sampeyan, sing beda karo produk liyane ing pasar.

Kabeh FUTUR siji nggunakake siji sendok garpu duwe tapak karbon cilik dibandhingake cutlery plastik conventional.

CPLA Cutlery tahan panas lan kuat.

Cutlery bioplastik kita kompos ing fasilitas komersial.

CUTLERY

Paramèter

Sedheng Bobot CPLA Cutlery

K65 6.5" Pisau CPLA Bobot Sedheng 165 mm 1000(10*100pcs)
F65 6.5" Garpu CPLA Bobot Sedheng 170 mm 1000(10*100pcs)
S65 6.5" Sendok CPLA Bobot Sedheng 160 mm 1000(10*100pcs)
SP CPLA Spork 155 mm 1000(10*100pcs)
S5 Sendok Kopi CPLA Cilik 125 mm 2000 pcs

Atribut Utama

· Digawe saka PLA kristal, sumber daya sing bisa dianyari

· Komersial kompos, BPI & Din Certico & ABA certified

· Bisa digunakake maneh

· Dirancang kanggo kinerja sing luwih apik lan bobot entheng

· Desain khusus lan embossing kasedhiya

· Massal, dibungkus (bungkus bisa dicithak utawa ora dicithak) & opsi kothak ritel

.Food grade cecek

· Digawe saka tanduran sing bisa dianyari & lestari, dudu lenga

· BPI&EN 13432 certified, 1oo% kompos

· Tahan panas nganti 185 F (95 C)

· Desain unggul, super kuwat

· Kit Cutlery kasedhiya, kebungkus karo film PLA kompos

.werna Custom kasedhiya

Pilihan Material

· CPLA

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita