Sendok Kopi CPLA Kab

Sendok Kopi CPLA Kab

Desain cilik, tahan suhu dhuwur, trep kanggo nggunakake. Sendok kopi CPLA kita bisa disesuaikan ing macem-macem warna


Detail Produk

Tag produk

SEDOK KOPI CPLA Cilik

paper cup and coffee spoon

Cutlery sing bisa digunakake siji-sijine kanthi umur fungsional mung sawetara menit ora kudu digawe nganggo bahan sing tahan atusan taun.Pabrik plastik, polusi lan infrastruktur daur ulang sing winates banget dadi perhatian konsumen ing saindenging jagad.Bisnis layanan panganan duwe kesempatan kanggo mimpin biaya kanthi milih kompos kanggo daur ulang peralatan makan lan sampah kemasan panganan.

100 persen cutlery bioplastik kita digawe saka bioplastik adhedhasar tanduran - diprodhuksi saka pati sing bisa dianyari kanthi cepet.Disertifikasi komersial kompos.Kabeh cutlery kita duwe jejak karbon sing luwih cilik tinimbang plastik konvensional.

Sendok kopi CPLA digawe saka bahan CPLA kompos 100%, lan gagang nganggo desain busur khusus, ergonomis, nggawa pengalaman sing luwih nyaman kanggo pangguna.Desain cilik, tahan suhu dhuwur, trep kanggo panggunaan. Sendok kopi CPLA kita bisa disesuaikan kanthi warna sing beda kanggo nggawe produk luwih cocog kanggo posisi perusahaan, lan nambah pangenalan produk sampeyan, sing beda karo produk liyane ing pasar. .

Paramèter

small coffee spoon
Fl – S5 CilikSendok Kopi CPLA Kab 125 mm

Atribut Utama

· Digawe saka tanduran sing bisa dianyari & lestari, dudu lenga

· BPI&EN 13432 certified, 1oo% kompos

· Tahan panas nganti 185 F (95 C)

· Desain unggul, super kuwat

· Kit Cutlery kasedhiya, kebungkus karo film PLA kompos

.werna Custom kasedhiya

Pilihan Material

· CPLA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita