Heavy Duty CPLA Cutlery

Heavy Duty CPLA Cutlery

Cutlery digawe saka 100% bahan CPLA kompos, lan gagang dirancang nganggo busur kothong.Rincian desain sing menarik nggawe produk sampeyan beda karo peralatan meja sing paling akeh ing pasar.Ningkatake pangenalan, selaras karo ergonomis, lan nggawa pangguna pengalaman sing luwih nyaman.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

CPLA Cutlery

Cutlery digawe saka100%materi CPLA compostable, lan nangani adopts desain kothong lan busur khusus, kang mbenakake pangenalan saka kolega lan ergonomic, nggawa pengalaman luwih nyaman kanggo pangguna..Piso, garpu lan sendok bisa disesuaikan kanthi warna sing beda-beda supaya produk luwih cocog kanggo posisi perusahaan, lan nambah pangenalan produk sampeyan, sing beda karo produk liyane ing pasar.

Kabeh FUTUR siji nggunakake siji sendok garpu duwe tapak karbon cilik dibandhingake cutlery plastik conventional.

CPLA Cutlery tahan panas lan kuat.

Cutlery bioplastik kita kompos ing fasilitas komersial.

cutlery
cutlery

Paramèter

Heavy Duty CPLA Cutlery

KH Pisau CPLA Tugas Berat 180 mm 1000(10*100pcs)
FH Garpu CPLA tugas abot 170 mm 1000(10*100pcs)
SH Pisau CPLA Tugas Berat 160 mm 1000(10*100pcs)

Atribut Utama

· Digawe saka PLA kristal, sumber daya sing bisa dianyari

· Komersial kompos, BPI & Din Certico & ABA certified

· Bisa digunakake maneh

· Dirancang kanggo kinerja sing luwih apik lan bobot entheng

· Desain khusus lan embossing kasedhiya

· Massal, dibungkus (bungkus bisa dicithak utawa ora dicithak) & opsi kothak ritel

.Food grade cecek

· Digawe saka tanduran sing bisa dianyari & lestari, dudu lenga

· BPI&EN 13432 certified, 1oo% kompos

· Tahan panas nganti 185 F (95 C)

· Desain unggul, super kuwat

· Kit Cutlery kasedhiya, kebungkus karo film PLA kompos

.werna Custom kasedhiya

Pilihan Material

· CPLA

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita