Mangkok Bagasse Bunder

Mangkok Bagasse Bunder


Detail Produk

Tag produk

bagasse food packaging

MANGKOK BULAT BAGAS

Mangkuk takeaway bagasse bunder kita bebas plastik, digawe saka pulp tebu sing dianyari maneh lan bisa dianyari kanthi cepet minangka produk sampingan saka industri penyulingan gula sing isih ana sawise jus diekstrak lan minangka sumber daya sing bakal diobong.

Iki minangka pengganti plastik sing ramah lingkungan kanggo mangkok sup lan mangkok salad.

Nggolek soko khusus kanggo kabutuhan?Kita bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo ngrancang macem-macem pulp cetakan khusus sampeyan

BAGASSE ROUND BOWLS

Paramèter

MANGKOK BULAT BAGAS

RSB10BGS 300ml (115mm) Bagasse Round Bowl 115 * 55 mm 1000 pcs
RSB16BGS 500ml (150mm) Bagasse Round Bowl 150 * 45 mm 500 pcs
RSB24BGS 750ml (150mm) Bagasse Round Bowl 150 * 55 mm 500 pcs
RSB30BGS 900ml (184mm) Bagasse Round Bowl 184*45 mm 500 pcs
RSB40BGS 1200ml (184mm) Bagasse Round Bowl 184*55 mm 500 pcs

Atribut Utama

· Printing & ukuran sing disesuaikan kasedhiya

· Werno-werno kanggo kabeh kesempatan saka sarapan lan nedha awan kanggo dhaharan sore lan pangiriman.

.Range bahan lan alangan sing cocog karo kabeh kabutuhan sampeyan.

.Rentang pilihan pembuangan saka daur ulang nganti kompos.

.Opsi desain khusus kanggo nggedhekake pengaruh merek.

Pilihan Material

· Bagas

Babagan FUTUR

FUTUR minangka inovator lan produsen solusi kemasan panganan lestari sing digawe saka bahan sing bisa didaur ulang dadi kompos, kanthi macem-macem produk saka peralatan makan nganti wadhah sing digawa menyang kabeh layanan panganan lan aplikasi ritel.

FUTUR minangka perusahaan vision-drive, fokus ing ngembangake kemasan sustainable kanggo industri panganan kanggo nggawe ekonomi bunder lan nggawe urip ijo ing pungkasan.

Kanthi produk sing berkualitas, nilai tanggung jawab lan profesional, kita bisa dadi mitra sing bisa dipercaya lan jangka panjang.

ABOUT FUTUR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita