Mangkuk Kertas Wide

Mangkuk Kertas Wide

Range mangkok eco Wider kita cocog kanggo vendor panganan amarga cocog kanggo panganan panas lan adhem.Kertas Kraft alami sing digawe saka pot kasebut menehi tampilan pedesaan nanging modern.Mangkuk iki minangka kompos, bisa didaur ulang lan biodegradable, saengga cocog kanggo merek sing sadar lingkungan sing pengin nyuda jejak karbon.Tutup didol kanthi kapisah.Mangkuk iki luwih amba tinimbang Ecobowls sing nggawe dheweke sampurna kanggo pasugatan kanthi tampilan liyane!


Detail Produk

Tag produk

SALAD PAPER BOWL

www.futurbrands.com

MANGKUK KERTAS PANGAN DINGIN

Mangkuk Kertas Wide FUTUR digawe saka kertas sing asale saka perkebunan sing dikelola lan dilapisi karo bioplastik Ingeo, dudu plastik.Mangkuk kertas kita wis disertifikasi minangka kompos komersial.Kasedhiya ing macem-macem ukuran kanthi macem-macem pilihan tutup anti bocor.We nggunakake heavy-tugas, kualitas premium Papan menehi Bowl kita stabilitas unggul.

Dicithak nggunakake tinta basis soy utawa banyu sing ramah lingkungan.Pengin mangkok khusus?Printing khusus minangka spesialisasi kita.Mangkuk kertas sing dicithak kanthi apik minangka alat olahpesen sing kuat sing bisa nambah kesadaran babagan perusahaan sampeyan.Desain sing narik kawigaten ing tangan pelanggan tansah diweruhi dening wong liya.

paper bowl
paper bowl
paper bowl

paramèter

Mangkok Kertas 150mm

CFB16 Mangkuk Kertas 16oz 150 * 128 * 47 mm 360 (6*60 pcs)
CFB20 Mangkuk Kertas 20oz 150*128*52mm 360 (6*60 pcs)
CFB24 Mangkuk Kertas 24oz 150 * 128 * 60 mm 360 (6*60 pcs)
CFB32 Mangkuk Kertas 32oz 150*128*80mm 360 (6*60 pcs)

Mangkok Kertas 180mm

CFB26 Mangkuk Kertas 26oz 184 * 160 * 47 mm 200 (4*50pcs)
CFB30 Mangkuk Kertas 30oz 184*160*52mm 200 (4*50pcs)
CFB40 Mangkuk Kertas 40oz 184 * 160 * 66 mm 200 (4*50pcs)

Atribut Utama

· Macem-macem jinis cangkir & ukuran saka 8-40oz.

· Werno-werno kanggo kabeh kesempatan saka sarapan lan nedha awan kanggo dhaharan sore lan pangiriman.

.Range bahan lan alangan sing cocog karo kabeh kabutuhan sampeyan.

.Macem-macem ukuran lan gaya kanggo nggedhekake visibilitas konten yen dibutuhake lan nyedhiyakake tutup sing aman kanggo panganan nalika lelungan lan pangiriman.

.Rentang pilihan pembuangan saka daur ulang nganti kompos..Opsi desain khusus kanggo nggedhekake pengaruh merek.

· Digawe ing paperboard tugas abot, kuwat lan kinerja luwih apik.

· Kabeh ukuran, cocog karo macem-macem opsi tutup kanggo kabeh kabutuhan.

.Paperboard digawe saka alas utawa pring tanpa wit sing dikelola kanthi lestari.

.Food grade cecek.

.Dicetak nganggo tinta berbasis banyu.

Pilihan Material

· Kertas Kraft.

· Karton Putih

· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable

· PE liner-Recyclable

· PP liner-Microwaveable

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita