PP tutup

PP tutup


Detail Produk

Tag produk

Fl-FL90PP 90 mmTutup PP Datar Cocog karo Bowl Kertas 6/8 / 12T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-FL97PP 97 mmTutup PP Datar Cocog karo Bowl Kertas 8U / 12S / 16T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-FL115PP 115mm Flat PPtutup Mathuk 12/16/24/32 oz Paper Bowls 1000 (20*50pcs)

Kanggo nyukupi macem-macem aplikasi lan panjaluk pasar, macem-macem pilihan tutup sing digawe kanthi bahan sing beda diwenehake.

 

Tutup PP sing rata.A tutup vented kanggo pangan panas kanggo pindhah.Tutup plastik konvensional minangka alternatif sing luwih murah tinimbang tutup bioplastik.Padha bisa didaur ulang ing umume dewan.

 

Polypropylene disingkat PP, yaiku zat padat sing ora ana warna, ora ana ambune, ora beracun, tembus.Polypropylene minangka resin sintetik termoplastik kanthi kinerja sing apik.Iki minangka plastik termoplastik ringan sing ora ana warna lan transparan.Kanthi resistensi kimia, tahan panas, insulasi listrik, sifat mekanik sing kuat lan sifat pangolahan tahan nyandhang sing apik, polipropilena bisa dikembangake kanthi cepet lan ditrapake ing pirang-pirang lapangan wiwit diwiwiti.

 

Kita bisa didaur ulangtutup PP.Tutup PP iki apik kanggo panganan panas utawa salad, utawa sup panas.Padha cocok kanggo panas lan kadhemenmangkok kertas pangananlan sup-aman lan ramah lingkungan kanggo conventionaltutup plastik. Digawe saka PP, werna Putih, embossed karo olahpesen.

 

Kita nggunakake tugas abot, kualitas premiummaterimenehi kitatutup PPsstabilitas unggul, luwih apikPP tutup pas lan jampel.PP kitatutupdisesuaikan miturut ukuran mangkok kertas, cocog kanggo kabeh mangkok kertas sup & mangkok kertas lebar.

Atribut Utama

· Macem-macem ukuran saka 90mm & 97mm & 115mm.

· Bahan daur ulang PP tutup.

· Desain khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· PP


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk