Tutup CPLA Kab

Tutup CPLA Kab


Detail Produk

Tag produk

Fl-FL90PLA 90 mmTutup CPLA Flat Cocog karo Bowl Kertas 6/8 / 12T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-FL97PLA 97 mmTutup CPLA Flat Cocog karo Bowl Kertas 8U / 12S / 16T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-FL115PLA 115mm Flat CPLAtutup Mathuk 12/16/24/32 oz Paper Bowls 1000 (20*50pcs)

Kanggo nyukupi macem-macem aplikasi lan panjaluk pasar, macem-macem pilihan tutup sing digawe kanthi bahan sing beda diwenehake.

 

Saiki, nalika konservasi sumber daya lan perlindungan lingkungan tambah akeh, apa plastik bisa diganti lan ditingkatake?Panggunaan nyebar biomass bahan-polylactic acid (PLA) degradable ora mung bisa ngenthengake katergantungan sumber sing disebabake dening "krisis lenga", nanging uga bakal rampung mbusak polusi putih.

 

Tutup CPLA sing rata.A tutup vented kanggo pangan panas kanggo pindhah.Materi lestari kanthi CPLA adhedhasar tanduran.Digawe saka tanduran.Komersial kompos ing ngendi ditampa.

 

Resin asam polylactic PLA minangka plastik ramah lingkungan sing paling kondhang.Iku ora mung 100% tanduran basis, nanging uga 100% kanthi degradable plastik.Iku aman, ora beracun lan ramah lingkungan.Iki minangka pilihan pisanan kanggo produk plastik sing ramah lingkungan.Nanging, materi PLA murni duwe masalah tahan panas (deformasi ing ndhuwur 55 ° C) lan keluwesan sing ora cukup.Mulane, perusahaan kita wis ngembangake materi sing diowahi PLA sing bisa cepet crystallize panas lan impact resistance, kang bisa cepet crystallize ing jamur.Ketahanan panas plastik CPLA saya tambah apik sawise kristalisasi, lan bisa dadi panas nganti 120 ° C utawa luwih.Sawise kristalisasi, permukaan nduweni gloss dhuwur lan nduweni efek kaya porselen.Saiki minangka bahan sing paling apik kanggo ngganti plastik.

Kita dianyaritutup CPLA.Tutup CPLA iki apik kanggo panganan panas utawa salad, utawa sup panas.Padha cocok kanggo panas lan kadhemenmangkok kertas pangananlan sup-aman alternatif lingkungan loropaken kanggo conventionaltutup plastik. Digawe saka CPLA, bahan sing bisa dianyari saka tanduran.Werna putih-putih, embossed karo olahpesen kompos.Digawe saka tanduran.Komersial kompos ing ngendi ditampa.

Kita nggunakake tugas abot, kualitas premiummaterimenehi kitatutup CPLAstabilitas unggul, luwih apikCPLAtutup pas lan jampel.CPLA kitatutupdisesuaikan miturut ukuran mangkok kertas, cocog kanggo kabeh mangkok kertas sup & mangkok kertas lebar.

Atribut Utama

· Macem-macem ukuran saka 90mm & 97mm & 115mm.

· Tutup CPLA bahan kompos lan bisa didaur ulang.

· Desain khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· CPLA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk