Mangkuk Kertas Sup

Mangkuk Kertas Sup

Range mangkok eco Wider kita cocog kanggo vendor panganan amarga cocog kanggo panganan panas lan adhem.Kertas karton alami sing digawe pot kasebut menehi tampilan pedesaan nanging modern.Mangkuk iki minangka kompos, bisa didaur ulang lan biodegradable, saengga cocog kanggo merek sing sadar lingkungan sing pengin nyuda jejak karbon.Tutup didol kanthi kapisah.Mangkuk iki luwih amba tinimbang Ecobowls sing nggawe dheweke sampurna kanggo pasugatan kanthi tampilan liyane!

Produk kertas kompos kita dilapisi karo Ingeo™ PLA sing lestari, lapisan biodegradable sing diasilake saka zat sing alami ing tanduran.Ora mung Ingeo™ PLA sing bisa dikomposake kanthi lengkap, nanging nduweni jejak karbon sing luwih murah tinimbang alternatif adhedhasar plastik.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

MANGKOK KERTAS SUP

Selaras karo ngembangake sup kanggo pasar, kita duwe macem-macem solusi kemasan.

Saka produk sing cocog kanggo pembekuan, gelombang mikro lan oven, nganti sing cocog kanggo lemari tahan panas, utawa tahan lemak kanggo takeaway, festival lan panganan-togo, kita duwe solusi kanggo kabutuhan sampeyan.Priksa atribut saben produk utawa guneman karo salah sawijining spesialis kemasan supaya cocog.

Produk kertas kompos kita dilapisi karo Ingeo PLA sing lestari, lapisan biodegradable sing diprodhuksi saka zat sing alami ing tanduran.Ora mung Ingeo PLA kanthi kompos, nanging uga duwe jejak karbon sing luwih murah tinimbang alternatif adhedhasar plastik.

soup paper bowl
paper bowl
paper bowl
paper bowl

paramèter

Mangkok Kertas 90mm

SC6 Mangkuk Kertas 6oz (90mm). 90*73*50mm 1000 (20*50pcs)
SC8 Mangkuk Kertas 8oz (90mm). 90 * 74 * 63 mm 1000 (20*50pcs)
SC12T 12oz(90mm)Mangkok Kertas Dhuwur 90 * 72 * 85 mm 1000 (20*50pcs)

Mangkok Kertas 97mm

SC8U Mangkuk Kertas 8oz (97mm). 97 * 73 * 70 mm 1000 (20*50pcs)
SC12S 12oz(97mm)Mangkok Kertas Jongkok 97 * 78 * 80 mm 1000 (20*50pcs)
SC16T 16oz(97mm)Mangkok Kertas Dhuwur 97*75*102mm 1000 (20*50pcs)

Mangkok Kertas 115mm

SC8S 8oz(115mm)Mangkok Kertas Jongkok 115 * 92 * 47 mm 500 pcs
SC10 10oz(115mm)Mangkok Kertas 115*91*52mm 500 pcs
SC12 Mangkuk Kertas 12oz (115mm). 115*92*63mm 500 pcs
SC16 Mangkuk Kertas 16oz (115mm). 115 * 93 * 82 mm 500 pcs
SC24 Mangkuk Kertas 24oz (115mm). 115*87*113mm 500 pcs
SC32 Mangkuk Kertas 32oz (115mm). 115*90*135mm 500 pcs

Atribut Utama

· Digawe ing paperboard tugas abot, kinerja kuwat lan luwih apik.
· Kabeh ukuran, cocog karo macem-macem pilihan tutup kanggo kabeh kabutuhan.
· Papan kertas digawe saka alas utawa pring tanpa wit sing dikelola kanthi lestari.
· Food grade cocog.
.Dicetak nganggo tinta berbasis banyu.
· Macem-macem kanggo kabeh kesempatan saka sarapan lan nedha awan nganti dhaharan sore lan pangiriman.
· Range bahan lan alangan sing cocog karo kabeh kabutuhan sampeyan.
· Macem-macem ukuran lan gaya kanggo nggedhekake visibilitas konten yen dibutuhake lan nyedhiyakake tutup sing aman kanggo panganan nalika lelungan lan pangiriman.
· Rentang pilihan pembuangan saka daur ulang nganti kompos.
.Opsi desain khusus kanggo nggedhekake pengaruh merek.

Pilihan Material

· Kertas Kraft.
· Karton Putih
· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable
· PE liner-Recyclable

certification

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk