Tutup Kertas

Tutup Kertas


Detail Produk

Tag produk

Fl-PL90PLA Kertas 90 mm Kabtutup Cocog karo Bowl Kertas 6/8 / 12T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-PL97PLA Kertas 97 mmtutup Cocog karo Bowl Kertas 8U / 12S / 16T oz 1000 (20*50pcs)
Fl-PL115PLA Tutup Kertas 115mm Kab Mathuk 12/16/24/32 oz Paper Bowls 1000 (20*50pcs)

Datartutup kertas.Mangkuk FUTUR minangka macem-macem campuran & match sing unik kanggo gaya lan fleksibilitas sing paling apik.Pemandangan panorama bahan bakar panganan sampeyan.A tutup vented kanggo pangan panas kanggo pindhah.Papan sing lestari kanthi lapisan PLA adhedhasar tanduran.Digawe saka tanduran.Komersial kompos ing ngendi ditampa.

 

tutupkertasdigawe saka kertas unlined certifiedlan ditutupi karoPLAbioplastik sing digawe saka tanduran, dudu lenga.Tutup kertas dilapisi karo lapisan bioplastik sing digawe saka tanduran, dudu lenga.Padha cocok kanggo panganan lan cairan panas lan adhem.Disertifikasi industri kompos.

 

Paling disposabletutupdigawe saka plastik.Ibiasane mbutuhake 200 taun kanggo degradasi kanthi alami.Iki ngrusak lanskap lan angel ngrusak awake dhewe sawise dibuwang, nyebabake masalah lingkungan jangka panjang.Produksi kitatutup kertassasil ing80% kurang gas omah kaca tinimbang plastik konvensional sing diganti.

 

We nggunakake heavy-tugas, Papan kualitas premium menehi kitatutup kertasstabilitas unggul, pas tutup luwih apik lan jampel.Kertas kitatutupwis selaras miturut kitamangkok kertasukuran, cocok kanggo kabeh sup kitamangkok kertass & mangkok kertas amba.

 

Padha cocok kanggo panas lan kadhemenmangkok kertaslan sup-aman alternatif lingkungan loropaken kanggo conventionaltutup plastik.

 

Dicithak nggunakake tinta basis soy utawa banyu sing ramah lingkungan.Mangkuk iki minangka kompos ing fasilitas komersial.

 

Desain sing narik kawigaten ing tangan pelanggan tansah diweruhi dening wong liya.Kasedhiya ing macem-macem ukuran standar industri, tutup kertas bisa dicithak khusus kanggo promosi merek sampeyan.

Atribut Utama

· Macem-macem ukuran saka 90mm & 97mm.Cocog karo mangkuk kertas sup FUTUR.

· Tutup kertas bahan kompos lan bisa didaur ulang.

· Desain & cetak khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· Kertas Kraft

· Karton Putih

· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable

· PE liner-Recyclable

· PP liner-Microwaveable

· Plastik Free-Compostable


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk