Tutup Cangkir Kopi CPLA

Tutup Cangkir Kopi CPLA

Tutup sing bisa dianyari kanggo cangkir espresso.Tutup iki apik kanggo kopi panas utawa coklat, utawa ngombe panas.Digawe saka CPLA, bahan sing bisa dianyari saka tanduran.Embossed karo olahpesen kompos.Digawe saka tanduran.Komersial kompos ing ngendi ditampa.


Detail Produk

Tag produk

CPLA coffee cup lid

Tutup cangkir kita dirancang khusus kanggo Piala FUTUR, nyedhiyakake pas aman tanpa bocor saben wektu.Kita nawakake tutup CPLA bioplastik sing bisa kompos komersial.Kasedhiya ing diameteripun 80mm lan 90mm tutup cangkir CPLA.

Tutup cangkir CPLA iki digawe saka CPLA, bioplastik akale sing digawe saka tanduran, dudu lenga lan disertifikasi kompos industri.Tutup iki pas karo cangkir kita.

Dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo Piala FUTUR kanggo njamin segel anti bocor saben wektu.

Standar kontrol kualitas sing ketat njamin toleransi kritis dijaga lan njamin pas aman tanpa bocor saben wektu.

Tutup cangkir CPLA kita digawe saka CPLA, bioplastik akale sing digawe saka sumber daya tanduran sing bisa dianyari kanthi cepet.

CPLA nduweni emisi CO2 sing diwujudake 75% luwih murah tinimbang plastik konvensional lan bisa dadi kompos komersial.Lagi certified industri compostable kanggo.Dheweke menehi pilihan kanggo ngalihake sampah saka TPA ing endi wae ana fasilitas kompos komersial.

Tutup cangkir CPLA sing anyar lan luwih apik dirancang kanthi ergonomis kanggo nambah pengalaman ngombe kopi sampeyan.Jangkoan kita kalebu macem-macem wujud lan ukuran, kalebu tutup sipper putih anyar kanthi spout tanpa tumpahan.

Kita nawakake embossing lan warna khusus ing tutup cangkir

coffee-cup-lid
FI-HL80PLA 80mm CPLA Cangkir Kopi Tutup-Natural Cocog 6/8/12S oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL80PLA-B 80mm CPLA Cangkir Kopi Tutup-Ireng Cocog 6/8/12S oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL90PLA Tutup Cangkir Kopi CPLA 90mm-Natural Cocog 8S / 10/12/16/20/24 oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL90PLA-B 90mm CPLA Cangkir Kopi Tutup-Ireng Cocog 8S / 10/12/16/20/24 oz Cups 1000 (20-50pcs)

Atribut Utama

· Macem-macem ukuran saka 80 & 90mm pas karo cangkir kertas 6 - 24 oz.

· Tutup bahan kompos lan bisa didaur ulang.

· Desain & cetak khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· CPLA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita