Piala Kertas Dinding Ganda

Piala Kertas Dinding Ganda


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

BOWLS WALL PAPER pindho

Saka frothy steaming kopi panas lan latte roso;jus seger lan smoothies kanggo frappes karamel ono krime, kita wis tak tuwung nengen kanggo saben wedang sing ngawula.

Cangkir iki wis didesain ulang kanthi konstruksi tembok dobel sing kuat kanggo nambah kekuatan lan insulasi sing unggul ing industri supaya minuman panas lan tangane nyaman.

Eco Cups iki diprodhuksi nganggo kertas sing asale saka alas sing dikelola kanthi tanggung jawab lan dilapisi bahan tanduran sing lestari, Ingeo PLA.Cangkir iki 100 persen kompos komersial, bisa didaur ulang lan biodegradable, dadi cocog kanggo bisnis sing sadar lingkungan.

paper cup with lid
double wall paper cups

Piala Kertas Dinding Ganda

DW8 8oz Paper Hot Cup - Tembok pindho 80 * 55 * 91 mm 500 (20*25pcs)
DW8S Piala Panas Kertas Jongkok 8oz - Tembok Ganda 90 * 56 * 85 mm 500 (20*25pcs)
DW10 10oz Paper Hot Cup - Double Wall 90 * 60 * 94 mm 500 (20*25pcs)
DW12 12oz Paper Hot Cup - Double Wall 90*58*108mm 500 (20*25pcs)
DW16 16oz Paper Hot Cup - Double Wall 90 * 58 * 137 mm 500 (20*25pcs)
DW20 20oz Paper Hot Cup - Double Wall 90 * 59 * 160 mm 500 (20*25pcs)

 

Atribut Utama

· Macem-macem jinis cangkir & ukuran saka 8-20oz.
· Opsi bahan kompos lan bisa didaur ulang kalebu tutup.
· Desain & cetak khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· Kertas Kraft.
· Karton Putih
· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable
· PE liner-Recyclable
· Plastik Free-Compostable

certification
ABOUT FUTUR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita