Cangkir kertas dinding tunggal

Cangkir kertas dinding tunggal

We offer baris lengkap cangkir lan tutup kanggo macem-macem omben-omben kanggo ketemu saben budget lan kabutuhan.Cangkir kertas dening FUTUR cocog kanggo ombenan apa wae, panas utawa adhem.Tutup sing cocog kasedhiya kanggo gaya apa wae sing sampeyan pilih.


Detail Produk

Tag produk

www.futurbrands.com

Piala Kertas Dinding Tunggal

Saka frothy steaming kopi panas lan latte roso;jus seger lan smoothies kanggo frappes karamel ono krime, kita wis tak tuwung nengen kanggo saben wedang sing ngawula.Minangka spesialis terkemuka ing cangkir wedang, kita nawakake pilihan cangkir lan tutup sing paling akeh kanggo omben-omben panas lan kadhemen. Range operator cangkir, tutup cangkir kopi, tutup cangkir lan aksesoris kadhemen uga mbantu nyedhiyakake pengalaman ngombe premium nalika lelungan. marang pelanggan.

Cangkir iki 100 persen kompos komersial, bisa didaur ulang lan biodegradable, dadi cocog kanggo bisnis sing sadar lingkungan.. Cangkir iki diprodhuksi nganggo kertas sing asale saka alas sing dikelola kanthi tanggung jawab lan dilapisi bahan tanduran sing lestari, Ingeo PLA.

Kasedhiya ing sawetara ukuran standar industri, tembok sijingombe cangkirs bisa dicithak khusus kanggo promosi merek sampeyan.

paper cup with lid
single wall paper cups

Paramèter

Piala Kertas Dinding Tunggal

 
HC4 Cangkir Panas Kertas 4oz- Tembok Tunggal 62*44*59mm
HC6 Piala Panas Kertas 6oz - Tembok Tunggal 80 * 51 * 79 mm
VC7 7.5oz Kertas Panas Piala - Tembok Tunggal 70,3 * 46,5 * 91 mm
HC8 8oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 80 * 55 * 91 mm
HC12S 12oz Slim Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 80*53*121mm
HC8S Piala Panas Kertas Jongkok 8oz - Tembok Tunggal 90 * 56 * 85 mm
HC10 10oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 90 * 60 * 94 mm
HC12 Piala Panas Kertas 12oz - Tembok Tunggal 90*58*108mm
HC16 Piala Panas Kertas 16oz - Tembok Tunggal 90 * 58 * 137 mm
HC20 20oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 90 * 59 * 160 mm
HC24 24oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 90 * 61 * 180 mm

Atribut Utama

· Macem-macem jinis cangkir & ukuran saka 4-24oz.
· Opsi bahan kompos lan bisa didaur ulang kalebu tutup.
· Desain & cetak khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· Kertas Kraft.
· Karton Putih
· Kertas Bambu

Pilihan Liner

· PLA liner-Compostable
· PE liner-Recyclable
· Plastik Free-Compostable

certification
ABOUT FUTUR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita