Cangkir Pulp Carrier

Cangkir Pulp Carrier


Detail Produk

Tag produk

FI-PCC2 2-Cup Pulp Carrier 220*110*50mm 500 pcs
FI-PCC4 4-Cup Pulp Carrier 225 * 225 * 47 mm 500 pcs

Aksesoris cangkir kita digawe saka 100 persen pulp kertas daur ulang pasca-konsumen.Baki iki kuwat lan, ora kaya karton, ora mbutuhake perakitan.Desain nesting njamin njupuk papan sing sithik.Kasedhiya ing 2 cangkir lan 4 cangkir nggawa tray.

Digawe saka 100% kertas daur ulang lan pulp karton pasca konsumen.Cocog kanggo cangkir kertas saka4oz wis 24oz.

Baki cangkir digawe saka 100% pulp kertas daur ulang pasca konsumen.

Baki cangkir kuwat lan, ora kaya karton, ora mbutuhake perakitan.

Desain nesting njamin njupuk papan sing sithik.

Kasedhiya ing konfigurasi rong lan papat kompartemen lan cocog kanggo nggawa cangkir panas lan adhem.

Fasilitas produksi kita disertifikasi kanggo standar keamanan lingkungan lan panganan internasional.

Lengan cangkir kita digawe saka kertas sing disertifikasi, mesthekake yen digawe saka bahan sing asale saka alas sing dikelola kanthi lestari.

Padha kompos komersial.

Lengan Piala 8oz uga cocok kanggo cangkir 6oz lan 12oz (80mm) lan lengan Piala 12oz uga cocok kanggo cangkir 8oz (90mm)

Atribut Utama

· Kasedhiya ing 2 cangkir lan 4 cangkir nggawa carrier.

· Bahan kompos lan bisa didaur ulang.

· Desain khusus kasedhiya kanggo nyorot merek sampeyan.

Pilihan Material

· Pulp


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita